Välkommen till harplinge centrum!

Nu kan vi äntligen erbjuda en ny stor nybyggnation!

Succén fortsätter! Samtidigt som byggnationen av 10 kedjehus på Sofieberg är färdig kan vi nu presentera ett nytt spännande projekt med 16 kedjehus i populära Harplinge! Vi fortsätter med samma starka samarbete som vid byggnationen på Sofieberg med HalmstadHus AB, Bygg AB Lars Bengtsson&Son och NPN-Villan. De 16 tomterna i Harplinge har ett fint läge med angränsning mot grönområde och här finns stor valfrihet att kunna påverka ert framtida drömboende! 

Områdesinfo: 

15 kilometer norr om Halmstad hittar vi Harplinge, ett område på stark frammarsch. Boende tilltalas främst av områdets charmiga, lugna läge med närhet till både kust och natur. Harplinge är barnvänligt med skolor, förskolor och flera framgångsrika lag i olika idrotter. Du kan bland annat besöka Vilshärads golfbana som passar hela familjen. Golfklubben erbjuder även en omtyckt afterbeach under sommaren! Stranden ligger på cykelavstånd och Flygstaden med ett stort utbud av butiker nås på knappt 10 minuter med bil. Centrum ligger 15 minuter bort och bussförbindelserna både norrut och in till Halmstad trafikeras med jämna tidsmellanrum. Det finns även en bra förbindelse till E6 vilket underlättar vid längre resor. 

Detaljplanen tillåter byggnation av både enplanshus och tvåplanshus enligt bifogade PDF-filer längst ner på sidan. Detta innebär alltså att ni själva kan välja vilken av de två hustyperna ni helst föredrar att bygga. 

Läs Hallandspostens artikel om nybyggnadsprojektet här: http://www.hallandsposten.se/nyheter/halmstad/klartecken-f%C3%B6r-nya-kedjehus-i-harplinge-1.4167071


Säljstart

Säljstart med tomtvisning sker 6-7 maj klockan 11-13! 

Kontakt:
anders.goransson@halmstadhus.se

Nedan finns information om projektet. Mer info med bland annat tillvalskatalog och detaljerad rumsbeskrivning kommer senare.