två byggklara tomter i harplinge

Nu kan vi erbjuda en nybyggnation på två mycket fina tomter i Harplinge strax utanför Halmstad. Tomterna är lugnt belägna längst in på återvändsgata med fri utsikt över åkrar och ängar mitt i Harplinges landskap. Generösa planbestämmelser ger fina möjligheter att uppföra ett hus med bra standard från Mjöbäcksvillan. 

Ett färdigt koncept har tagits fram med ett nyckelfärdigt First Choice 1,5 planshus från Mjöbäcksvillan, tomt, anslutning till kommunalt vatten/avlopp samt el och carport med isolerat förråd.
Pris: 3 627 125 kronor. Priset är fast vilket gör att ni slipper budgivningar. 

Det finns även möjlighet att bygga andra hustyper på tomterna, varmt välkomna att kontakta oss för prisförslag och mer information. 

Adress: Frimodigs gränd 3 & 4, Harplinge. 
Tomstorlek: Frimodigs gränd 3: 980 kvm, Frimodigs gränd 4: 1438 kvm. 

Kontakt:
Anders Göransson, anders.goransson@halmstadhus.se
035-185989

Mer information finns på följande länkar: 
Länsförsäkringar fastighetsförmedling hemsida
First Choice 1,5 planshus: Mjöbäcksvillan

loading...

Områdesinfo:

15 kilometer norr om Halmstad hittar vi Harplinge, ett område på stark frammarsch. Boende tilltalas främst av områdets charmiga, lugna läge med närhet till både kust och natur. Harplinge är barnvänligt med skolor, förskolor och flera framgångsrika lag i olika idrotter. Du kan bland annat besöka Vilshärads golfbana som passar hela familjen. Golfklubben erbjuder även en omtyckt afterbeach under sommaren! Stranden ligger på cykelavstånd och Flygstaden med ett stort utbud av butiker nås på knappt 10 minuter med bil. Centrum ligger 15 minuter bort och bussförbindelserna både norrut och in till Halmstad trafikeras med jämna tidsmellanrum. Det finns även en bra förbindelse till E6 vilket underlättar vid längre resor.