tomt på högt och härligt läge i steninge

Nu kan vi i samarbete med Fastighetsbyrån Halmstad presentera en tomt vackert belägen i Steninge strax utanför Halmstad. Tomten som mäter cirka 990 m² ligger lugnt belägen på återvändsgata med högt läge. Från tomten är det cirka 1 kilometer till havet och i närheten byggs nya Steninge skola. Här har den nya ägaren chansen att skapa sig ett lugnt och bekymmersfritt boende med härlig trädgård samt gott om plats för carport/garage, förråd och uppfart. 

Till tomten har vi ritat upp ett förslag med ett First Choice 1-planshus på 137,7 m² med 6 rum och kök. Huset har en tilltalande planlösning som passar de flesta familjesammansättningarna. Kök och vardagsrum harmonerar i en öppen planlösning, perfekt för sociala sammanhang. Bostadens tre mindre sovrum ligger avskilt i en egen del, med eget badrum och allrum – perfekt för barn eller övernattande gäster. Vad gäller det större sovrummet når vi härifrån bostadens andra badrum samt rymlig walk-in closet. Vidare erbjuds dessutom kombinerad groventré/tvättstuga. 
Det finns även möjlighet att bygga First Choice 1,5-planshus på tomten, pristillägget blir då 100 000 kr jämfört med First Choice 1-planshus. 


Läs First Choice-katalogen genom att klicka här. 

Tomten är i dagsläget skogsbevuxen och i priset nedan ingår borttagning av skog samt schaktnings- och sprängningsarbeten för att få tomten byggklar. 

Pris för First Choice 1-planshus 3 850 000 :-.
Pris för First Choice 1,5-planshus 3 950 000 :- 

I priset ingår tomt, nyckelfärdigt hus samt byggherrekostnader i form av följande: anslutningsavgift för VA, anslutningsavgift för el, nybyggnadskarta, bygglovsavgift för hus + carport/garage, utsättning av hus, arvode för kontrollansvarig, hyra av byggelskåp, byggel under byggtid, hyra och tömning av container under byggtid samt markarbeten. I markarbeten ingår sprängningsarbeten, stenkista för avledning av dagvatten, trädfällning för husets placering, rensning av stubbar och ris, schaktning samt extra fyllnadsmaterial. Administration av ovanstående ingår även i priset. Byggnationen sker med totalentreprenad och hus kostnaderna ovan är fasta.

Varmt välkomna att kontakta oss för mer information! 
Calle Göransson, 0733-104893
calle.goransson@halmstadhus.se

Försäljningen sker i samarbete med Andreas Ludvigsson på Fastighetsbyrån Halmstad. Vid frågor om tomten, välkomna att kontakta Andreas på telefon 035- 21 81 48 alternativt andreas.ludvigsson@fastighetsbyran.se. 

*Observera att ovanstående hus enbart är ett förslag och att placering av hus samt carport är preliminär.
Till tomten kan vi även erbjuda hus från vårt övriga sortiment eller rita upp ert drömhus från grunden för att skapa ett unikt boende* 

loading...