15 hus på ranagård

I samarbete med ByggSjögren

Efter succén på vårt projekt med 7 st kedjehus på Ranagård så kan vi nu presentera ett nytt spännande projekt med ytterligare 15 hus i Halmstads nya stadsdel Ranagård. Projektet är ett samarbete med välkända ByggSjögren, byggnationen utförs av HalmstadHus/Mjöbäcksvillan och försäljningen sker i samarbete med Bostad&Co. Vid framtagandet av området och husen har ByggSjögrens motto ”Kärleken att skapa och bygga något bestående till Halmstad och stadens utveckling är drivkraften” använts för att skapa ett område och hus som vi själva skulle vilja bo i. Resultatet har blivit 15 stycken välplanerade hus á 133 kvm på lagom stora och lättskötta tomter delvis angränsande mot grönområde. Ranagård ger närhet till havet, fin natur och golfbanor. Samtidigt nås Flygstadens butiker på bara några minuter och centrum på ytterliggare några minuter vilket gör läget helt optimalt. 

Husen byggs med hög standard från start. Till projektet har även ett specialanpassat produktvalsprogram tagits fram där ni får möjligheten att anpassa inredningen i ert nya hus efter eget tycke och smak. Alla produkter kommer från välkända varumärken & tillverkare, exempelvis kök från Vedum, badrumsinredning från Svedbergs, golv från Tarkett och vitvaror från Siemens. Inflyttning i projektet beräknas till hösten 2022, se detaljerad information om projektet i filer som finns uppladdade längst ner på sidan.

Kortfattad information


Ägandeform: friköpta tomter, äganderätt. Kedjehus/radhus.
Tomtstorlek: 250-441 m2
Husstorlek: 133,4 m2 boarea, 4 sovrum
Pris: mellan 5 650 000 - 5 995 000 kr. I pris inkluderat tomt, nyckelfärdigt hus och övriga omkostnader.
Inflyttning: preliminärt hösten 2022
Entreprenadform: totalentreprenad 
Ventilation & uppvärmning: fjärrvärme med FTX-ventilation. Vattenburen golvvärme plan 1 och vattenburna radiatorer plan 2. 
Förrådsutrymme: isolerat separat förråd till varje hus
Parkering: i carport och/eller på uppfart. På tomt 1, 6 och 11 så sker parkering på uppfart eller i eventuell framtida pergola-lösning.
 

Hur går försäljningen till?


Försäljningsstart kommer ske den 4 juni kl 12.00 (se mer detaljer nedan). Ni har därmed tid att nu i lugn och ro läsa igenom material till projektet med ritningar, prislistor och dylikt & ställa eventuella frågor till oss innan försäljningsstarten. Om ni inte redan har klart med finansiering från er bank så behöver ni ordna med detta innan den 4 juni. Finner ni projektet intressant skickar ni sedan enkelt in era uppgifter i vårt intresseregister, alla uppskrivna har förtur till projektet innan det publiceras på Hemnet och övriga plattformar. Klicka här för att komma till sidan där ni skickar in era uppgifter. Sista dag för att skicka in era uppgifter för att få förtur och vara med till försäljningsstart av projektet är torsdag 3 juni kl 12.00. Om ni tidigare har skickat in era uppgifter i vårt intresseregister så behöver ni inte göra det igen, vi har en och samma intresselista för alla våra projekt.

Tilldelningen av tomterna/husen kommer ske utifrån ett mail som skickas ut fredag den 4 juni kl 12.00 till alla som står uppskrivna i vårt intresseregister. OBS, för att få mailet så behöver ni skicka in era uppgifter till intresseregistret via länken ovan senast torsdag den 3 juni kl 12.00.
I mailet som skickas ut den 4 juni kl 12.00 kommer en länk ligga till ett formulär där ni fyller i era uppgifter på nytt (namn, telefonnummer och mail) om ni är intresserade av att köpa ett hus i projektet. Tilldelning kommer sedan ske enligt principen först till kvarn, det vill säga den som först skickar in sina uppgifter i formuläret som skickas ut på mail fredag den 4 juni kl 12.00 får möjlighet att välja tomt först. Observera att ni måste ha er finansiering ordnad och klar för att ha möjlighet att köpa ett hus i projektet. 

Det första steget efter den 4 juni är att vi undertecknar ett tomtkontrakt på den tomt ni blir tilldelade. Vi kommer vid denna kontraktsskrivning informera om kommande steg där ni till att börja med ska fundera på produktvalen till ert nya hus. När alla produktval på huset är bestämda så träffas vi på nytt och undertecknar ert huskontrakt. Under byggnationens gång kommer vi sedan löpande informera er om de steg som kommer ske. 

Om ni har ett nuvarande boende som behöver värderas eller säljas i samband med köp av nytt hus så har vi i detta projekt ett samarbete med Bostad&Co fastighetsmäklare. Kontakta Kalle på kalle@bostadco.se eller 0731-499503 för hjälp med värdering och försäljning. Eventuella tomter som finns kvar efter tilldelning via intresseregister kommer publiceras på Hemnet och övriga plattformar i samarbete med Bostad&Co. 

Om ni har några frågor kring projektet så är ni varmt välkomna att kontakta oss. 
Calle Göransson, calle.goransson@halmstadhus.se, 0733-104893
Anders Göransson, anders.goransson@halmstadhus.se, 0733-106999

Dokument med detaljerad information om projektet