bygg nytt hus i expansiva allarp

loading...

Nu finns chansen att förverkliga era drömmar om ett nytt hus i Allarp genom oss på HalmstadHus. I Allarp/Skummeslövsstrand är det gångavstånd till buss, tåg, förskola, läkarstation och Sveriges längsta sandstrand är alldeles i närheten. Vi har tagit fram två förslag på husmodeller till tomten med fasta priser men önskar ni annan hustyp har ni ett brett sortiment från Mjöbäcksvillan att tillgå. Njut av fördelarna med att bygga nytt hus, bland annat låga drifts- och underhållskostnader, omfattande garantier och möjlighet att redan från början sätta er egen prägel på husets utseende! 

I priset 2 995 000 kronor ingår: tomt, nyckelfärdigt hus First Choice Compact Classic eller Modern samt byggherreavgifter enligt följande: anslutningsavgift för vatten och avlopp, anslutningsavgift för el-inkoppling, nybyggnadskarta, bygglovsavgift för hus + garage, utsättning av hus, arvode för kontrollansvarig, bygg-el under byggtid, hyra av bygg-elskåp under byggtid, anslutning av bygg-elskåp till elskåp, hyra av sopcontainer under byggtid, tömning av sopcontainer under byggtid, grovplanering av tomt med massor, anläggning av stenkista för hantering av dagvatten som ingår i huspris. Det ingår dessutom administration från Halmstad Hus av allt ovanstående.

Till tomten har ett förslag på husmodell + garage ritats upp, se bild nedan för förslag på husplacering. Tomten kan självklart bebyggas med andra hustyper om man önskar ett större hus, exempelvis First Choice 1.0 classic á 137,7 m2. Det går även att bygga hus från Mjöbäcksvillans övriga sortiment som följer detaljplanens bestämmelser. Varmt välkomna att kontakta Calle Göransson på HalmstadHus direkt för mer information om olika hustyper. Ni når Calle på mail calle.goransson@halmstadhus.se eller på telefon 0733-104893.

First Choice Compact är ett välplanerat hus som passar utmärkt till en bred målgrupp. Huset finns i två varianter, Classic och Modern och båda säljs till samma pris. Den klassiska varianten har ett traditionellt sadeltak och liggande panel medan den moderna varianten har ett platt tak och stående panel. Interiört är planlösningen likadan, oavsett om ni väljer ett klassiskt eller modernt utförande.

Direkt när vi kliver in i huset välkomnas vi av en ljus entré med klinkergolv som standard. Till vänster finner vi kök och vardagsrum i öppen planlösning. Kök från Vedum med vitvaror från Siemens och plats för rymligt köksbord. Här finns även möjlighet att beställa en köksö direkt från fabrik som följer kökets övriga utseende. Vardagsrum med gott om plats för soffa och möjlighet att beställa värmande braskamin direkt från fabrik. Från vardagsrummet har vi även utgång till framtida tänkt uteplats i bra solläge.

Till höger från entrén sett finner vi två sovrum, badrum samt tvättstuga. Det ena sovrummet har plats för dubbelsäng medan det mindre sovrummet med fördel nyttjas som barnrum eller gästrum. Badrummet är helkaklat och innehåller WC-stol, handfat med kommod & spegel samt duschväggar av glas. Badrumsutrustningen levereras av välkända Svedbergs. Tvättstugan har klinker på golvet i standard och är utrustat med tvättmaskin & torktumlare från Siemens, städskåp samt värmepanna som styr husets uppvärmning i form av vattenburen golvvärme.

Till konceptet First Choice ingår fria produktval enligt separat broschyr (se länk ovan). Detta innebär att ni som köpare själva kan välja utifrån katalogens produkter vilken kökslucka ni önskar, vilken bänkskiva ni önskar och så vidare. Det spelar ingen roll vad ni väljer från katalogen, allt har samma pris och ingår i huspriset. Detta gäller även vitvaror där ni själva väljer vitt eller rostfritt paket utan extra kostnad. Utöver produktvalen i katalogen kan tillval göras i form av utvändig målning, fristående köksö, kamin och garage. Huset har en hög standard redan från start men under byggprocessen får ni kontakt med elektriker, målare och plattsättare för att få möjligheten att göra personliga val utöver det som ingår i huspriset. Detta gäller till exempel placering av strömbrytare, val av tapeter/målning interiört samt val av kakel och klinker.


Tryck här för att läsa First Choice-katalogen.

Tryck här för att läsa Mjöbäcksvillans huvudkatalog. 

Varmt välkomna att kontakta oss för mer information! 
Calle Göransson, calle.goransson@halmstadhus.se , 0733-104893.