nybyggnation på stor hörntomt i haverdal

Nu kan vi i samarbete med Stålheden & Co Fastighetsbyrå äntligen presentera en fantastisk hörntomt i Haverdal strax utanför Halmstad! 

Tomten mäter hela 1275 m2 och har ett ett av områdets bästa lägen belägen på lugn hörna. Haverdal erbjuder närhet till golfbana, havet och enbart cirka 10 minuter med bil till Flygstadens stora utbud med butiker. I detta fina område planerar vi nu en nybyggnation med ett First Choice enplanshus från Mjöbäcksvillan. Huset har 6 rum och kök, mäter 137 m2 och den välplanerade planlösningen & moderna designen medför att huset passar för en bred målgrupp. Dessutom ingår tillval i separat tillvalskatalog kostnadsfritt i huspriset - en riktig bonus! På Trätovägen 33 ges den nya ägaren chansen att skapa sig ett lugnt och bekymmersfritt boende med stora ytor för trädgård, garage, förråd och uppfart.  

Pris 4 370 000 :- inklusive tomt, nyckelfärdigt 1-planshus, bygglovsavgifter, anslutningsavgift för kommunalt VA, elinkoppling, kontrollansvarig samt byggel. 

Tomten ger möjlighet att bygga 250 m2 byggarea med högst 4 meters byggnadshöjd alternativt 8 meters nockhöjd. 

Adress: Trätovägen 33

Varmt välkomna att kontakta oss för mer information! 
Calle Göransson, 0733-104893
calle.goransson@halmstadhus.se

*Observera att ovanstående hus enbart är ett förslag. Vi kan även erbjuda hus från vårt övriga katalogsortiment eller  rita upp ert drömhus från grunden för att skapa ett unikt boende. Kontakta oss för rådgivning*


I huset ingår det som skrivs i leveransdeklaration, läs mer genom att klicka här. 

loading...