sörgården

Sörgården är en klassiker i Mjöbäcksfamiljen. Sörgården har ett lättarbetat och ljust kök med direktkontakt med groventrén. Ett rymligt vardagsrum med plats för en rejäl soffgrupp. Badavdelningen samt två sovrum är avskilda från aktivitetsytorna för lugn och ro. Farstukvisten ger skydd för regn, samtidigt som den skapar ett karaktäristiskt utseende som kännetecknar denna praktiska och omtyckta villa.

Huset kan ritas om helt enligt era önskemål för t.ex. större boarea, en extra vinkel i vardagsrummet eller större sovrum. Huset kan även spegelvändas beroende på tomtens utformning. Allt är möjligt! 

Huset har en hög standard redan från start men under byggprocessen får ni kontakt med elektriker, målare och plattsättare för att få möjligheten att göra personliga val utöver det som ingår i huspriset. Detta gäller till exempel placering av strömbrytare, val av tapeter/målning interiört samt val av kakel och klinker. I vår standard- och tillvalskatalog kan ni se mer om vad som ingår i huspriset och ett urval av vilka tillval som finns tillgängliga. 

Husinformation


Husmodell - Sörgården

Hustyp - 1,5-plan

Antal rum - 7 rum och kök

Boarea - 182,5 kvm

Golvyta - 190,9 kvm

Byggnadsarea - 147,5 kvm

Takvinkel - 38 grader

Byggnadshöjd - 3405 mm

Nockhöjd - 6944 mm 

loading...