haväng

Haväng är ett modernt funkishus där de flesta familjefunktioner återfinns i bottenplan. Övre plan reserveras till kök, matplats och vardagsrum, samt en generös altan. Detta ger ett mycket modernt uttryck, med djupverkan, tack vare det Z-formade övre planet. De stora panoramafönstren på övre plan skapar en extra känsla av rymd. Bottenplan är på hela 112,9 kvm och innefattar fyra sovrum, klädvård, två badrum samt ett allrum på 30,9 kvm.

Huset kan ritas om helt enligt era önskemål för t.ex. större boarea, en extra vinkel i vardagsrummet eller större sovrum. Huset kan även spegelvändas beroende på tomtens utformning. Allt är möjligt! 

Huset har en hög standard redan från start men under byggprocessen får ni kontakt med elektriker, målare och plattsättare för att få möjligheten att göra personliga val utöver det som ingår i huspriset. Detta gäller till exempel placering av strömbrytare, val av tapeter/målning interiört samt val av kakel och klinker. I vår standard- och tillvalskatalog kan ni se mer om vad som ingår i huspriset och ett urval av vilka tillval som finns tillgängliga. 

Husinformation


Husmodell - Haväng

Hustyp - 2-plan

Antal rum - 6 rum och kök

Boarea - 189,4 kvm

Golvyta - 185,8 kvm

Byggnadsarea - 142,2 kvm

Takvinkel - 2 grader

Byggnadshöjd - 6624 mm

Nockhöjd - 6818 mm 

loading...