två nya tomter mitt i söndrum

I början av 2024 kommer vi glatt kunna presentera en unik möjlighet med två stycken fina tomter till salu mitt i Söndrum. Tomterna ligger med högt läge och har en precis lagom storlek, lättskött men ändå med gott om plats. Ta chansen att flytta till ett av Halmstads absolut mest populära bostadsområden med närhet till hav & strand, fin natur, butiker och bara 5 minuter till Halmstad centrum med bil. 

Just nu pågår arbete med rivningslov för befintligt bostadshus och parallellt med detta sker avstyckning från en stor fastighet till två tomter. 

Här kommer det gå att välja ett färdigt koncepthus från vår huskatalog alternativt rita upp ert drömhus från grunden ihop med oss och våra arkitekter. 

Kort info: 
Tomtstorlekar: cirka 700 kvm/st 
Adress: Lerbackavägen 4.
Försäljningsstart: preliminärt början av 2024 
Prisbild: nyckelfärdigt First Choice 1.0 Classic 137,7 m2, mellan 6.500.000 kr - 7.000.000 kr. I detta pris kommer tomt + alla byggherreavgifter ingå. Vill man välja annan husmodell så tillkommer prisskillnad motsvarande valt hus jämfört med First Choice 1.0 Classic. Mer detaljer och exakta priser kommer närmare försäljningsstart. 

Försäljningen kommer ske i samarbete med Mäklarhuset Halmstad. Försäljningen kommer även ske genom vårt intresseregister. Vi förbehåller oss rätten att sälja tomterna underhand till valfri spekulant. 

Intresserad redan idag? Varmt välkomna att kontakta oss på calle.goransson@halmstadhus.se, 0733-104893. 

ranagård slutsålt och inflyttat

Våra två projekt på Ranagård är nu slutsålda och färdigbyggda. Totalt 22 stycken hus där byggnationen påbörjades våren 2022 och det sista huset stod färdigt för inflyttning våren 2023. Trots en svår omvärldssituation så har alla familjer kunnat flytta in enligt tidsplan och vi tackar alla inblandade för ett lyckat projekt! :)

På området bygger vi också 10 stycken "styckehus" på friliggande tomter. Här har några familjer valt färdiga kataloghus och några har valt att rita upp sitt eget hus från grunden ihop med våra arkitekter. Det sista står inflyttningsklart lagom till sommarsemestern 2023 och vi tackar alla för förtroendet att ha fått förverkliga just er husdröm! 

Är ni också intresserade av ett nytt hus? Varmt välkomna att kontakta oss så berättar vi mer. 
Calle Göransson, calle.goransson@halmstadhus.se , 0733-104893
Anders Göransson, anders.goransson@halmstadhus.se , 0733-106999 

Sista huset på ranagård - huset är sålt

Sista huset kvar till salu på Lunagränd på Ranagård. Fast pris XX kr, först till kvarn och ingen budgivning. 

På Ranagård bygger vi två stycken projekt med totalt 22 hus, ett projekt med 7 hus och ett med 15 hus. 21 hus är nu sålda och därmed är det nu sista chansen att säkra ett hus genom oss i detta populära område. 

Mer information om det sista huset finns under fliken "Projekt -> 15 hus Ranagård". 

Försäljning sker i samarbete med Bostad&Co. 
Projekt i samarbete med Byggsjögren och Mjöbäcksvillan. 

Calle Göransson, 0733-104893, calle.goransson@halmstadhus.se 
Andreas "Ante" Nilsson, 0731-499501, ante@bostadco.se

sista huset, projekt Ranagård 7 hus
-- Huset är sålt --

Sista huset på vårt projekt med 7 stycken kedjehus på Ranagård! Huset är beställt och i produktion, ta chansen att köpa ett nytt hus med kort byggtid! Inflyttning preliminärt vecka 5-6 2023. 

Kort info: 

  • Tomt angränsande mot stort grönområde. Mycket fint läge på området.
  • Byggstart med grundläggning på plats är gjord. Husleverans beräknas ske efter sommarsemestern. 
  • Inflyttning planerad prelminärt till vecka 5-6 2023.
  • Storlek 142 m2 boarea

Dokument om sista huset finns uppladdat nedan.

Om ni är intresserade av huset, varmt välkomna att kontakta oss! Först till kvarn och fast pris. 
Calle Göransson, 0733-104893, calle.goransson@halmstadhus.se
 

sista tomten i åled, 3 sålda och 1 kvar

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

De fyra tomterna i lagom storlek ligger utmed Guldflyvägen i Åled. Inför försäljningsstart skedde förberedande markarbeten med trädfällning och upprensning av tomterna. I samband med byggnationen kommer en ny infartsväg att anläggas och tomterna överlämnas grovplanerade. 

Till tomterna har ett helhetskoncept tagits fram med nyckelfärdigt 1,5-planshus á 150,7 m2 boarea, tomt, byggherreavgifter och markarbeten. Se bifogad specifikation nedan för vad som ingår i byggherreavgifter och markarbeten. 

Totalpris 4 475 000 kr för tomt, exploatering och husmodell First Choice 1.5 Classic. 

Denna försäljning är ett samarbete med Fastighetsbyrån Halmstad. 
För mer information om tomterna, kontakta Andreas på andreas.ludvigsson@fastighetsbyran.se eller 0709-676723.
För mer information om hus och exploatering, kontakta Calle på calle.goransson@halmstadhus.se eller 0733-104893

Havsnära tomt i Vilshärad - såld

PROJEKTET ÄR SÅLT. VI TACKAR KÖPAREN FÖR DET STORA FÖRTROENDET OCH SER FRAM EMOT ATT FÖRVERKLIGA ERA HUSDRÖMMAR TILLSAMMANS! 


Vi kan nu erbjuda en väldigt sällsynt möjlighet att bygga nytt hus bara några hundra meter från havet i fina Vilshärad. Tomten publiceras på Hemnet och övriga plattformar inom kort, innan dess får alla uppskrivna i vårt intresseregister förtur till köp. Som vanligt säljer vi våra projekt enligt principen först till kvarn och med fast pris.

Kort info: 

  • Tomtstorlek 893 m2 (inkl skaftväg á cirka 100 m2)
  • Projektet säljs som ett totalkoncept med tomt, hus och exploatering. I exploatering ingår alla kringkostnader, t.ex. bygglovsavgift, anslutning till vatten och avlopp, trädfällning och rivning av befintlig byggnad. Se vår hemsida för fullständig spec på vad som ingår. Observera att det inte går att enbart köpa tomten. 
  • Föreslagen husmodell till tomten är First Choice 1.0 Classic, ett välplanerat 1-planshus á cirka 138 m2 boarea. Möjlighet finns också att välja annan husmodell från vårt sortiment eller rita upp ert egna drömhus ihop med oss. Detaljplanen tillåter byggnation av 1-planshus. Vid val av annan husmodell än föreslagen så avviker totalpriset med samma summa som skillnaden är mellan First Choice 1.0 Classic och hus som väljs. Om ni vill välja annan husmodell så kontakta oss för mer information, upplägg och prisuppgift. 
  • Uteplats och trädgård planerad i syd/syd-västläge för bästa solläge.
  • Totalpris med First Choice 1.0 Classic inkl tomt och exploatering: 7 495 000 kr. 
  • Inflyttning preliminärt höst 2023.  
  • Granntomten är såld och bebyggs genom oss med en omritad variant av husmodell Sjövalla. 
 

Mer information om tomten och alla dokument finns uppladdat nedan.
Mer information om husmodell First Choice 1.0 Classic kan ni läsa genom att klicka här. 
Katalog till konceptet First Choice där ni kan även kan se vilka produktval som finns till huset kan ni läsa genom att klicka här. 

Om ni är intresserade av projektet, varmt välkomna att kontakta oss så hjälper vi er med alla era frågor! 
Calle Göransson, 0733-104893, calle.goransson@halmstadhus.se

intresseanmälan 15 nya hus på ranagård

I samarbete med ByggSjögren

Efter succén på vårt projekt med 7 st kedjehus på Ranagård så kan vi nu presentera ett nytt spännande projekt med ytterligare 15 hus i Halmstads nya stadsdel Ranagård. Intresseanmälningar för förtur till projektet tas in mellan 24 maj fram till 3 juni kl 12.00. Anmäl ert intresse genom att klicka här. Projektet är ett samarbete med välkända ByggSjögren, byggnationen utförs av HalmstadHus/Mjöbäcksvillan och försäljningen sker i samarbete med Bostad&Co. Vid framtagandet av området och husen har ByggSjögrens motto ”Kärleken att skapa och bygga något bestående till Halmstad och stadens utveckling är drivkraften” använts för att skapa ett område och hus som vi själva skulle vilja bo i. Resultatet har blivit 15 stycken välplanerade hus á 133 kvm på lagom stora och lättskötta tomter delvis angränsande mot grönområde. 

Läs mer om projektet och hur försäljningen kommer ske genom att klicka här.

Varmt välkomna att kontakta oss för mer information!
Calle Göransson, 0733-104893, calle.goransson@halmstadhus.se 

7 st kedjehus ranagård - projektet är slutsålt

Succé i Ranagård på vårt projekt med 7 stycken kedjehus! På rekordtid är projektet slutsålt. Vi tackar för det stora förtroendet från alla köpare och ser fram emot att byggstarta projektet ihop! 

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information!
Calle Göransson, 0733-104893, calle.goransson@halmstadhus.se 

säljstart brf himmelkulla i åled

Nu säljstartar vi ett nytt bostadsrättsprojekt med 16 lägenheter i Åled, alldeles i närheten av både skola och förskola. Skön natur är runt knuten och Halmstad nås på cirka 10 minuter med bil De faluröda husen är planerade med uteplatser och balkonger i soligt söderläge och de öppna planlösningarna ger ett ljust och trivsamt boende.

2 rum och kök: pris från 1 475 000 kr, månadsavgift 2788 kr.
3 rum och kök: pris från 1 725 000 kr, månadsavgift 3733 kr.
4 rum och kök: pris från 1 925 000 kr, månadsavgift 4347 kr.

Försäljning sker genom Bostad&Co, kontakta Henric på 0731-499502 eller henric@bostadco.se för mer information. 
Byggnation genom Mjöbäcksvillan & HalmstadHus. 

nu börjar vi ta in intresseanmälningar för vårt projekt med sju kedjehus på ranagård

Under julen 2020 börjar vi ta in intresseanmälningar för vårt projekt med sju nya kedjehus på Ranagård. Försäljning kommer i första hand ske genom vårt intresseregister där alla uppskrivna erbjuds förtur innan publicering på Hemnet och övriga plattformar. Om ni inte redan skrivit upp era uppgifter så gör ni det enkelt och kostnadsfritt via fliken "Intresselista" som finns i menyn ovan.

All information om projektet kommer presenteras i utskick via intresselistan i samband med försäljningsstart. Denna information kommer bland annat bestå av hur tilldelningen av husen kommer ske, priser, detaljerade ritningar, tidsplaner och produktvalsmöjligheter. Försäljningsstart preliminärt under våren 2021. 

Mer information och bilder finns under fliken "Kommande projekt" -> "Kedjehus Ranagård".

Vi ser fram emot att starta projektet och skapa ert drömboende ihop! 

slutsålt i gullbrandstorp

Vi tackar alla köpare för det stora förtroendet och ser fram emot att färdigställa området! Första husleveransen på den sista etappen sker i november och området kommer vara färdigbyggt hösten 2021.


För mer information välkomna att kontakta Calle Göransson på 0733-104893 alternativt calle.goransson@halmstadhus.se.


I samarbete med Bostad&Co & Mjöbäcksvillan.

nu lanserar vi bygg online!

Nu lanserar vi tillsammans med Mjöbäcksvillan verktyget Bygg Online för alla husmodeller i det populära First Choice-konceptet. Sitt hemma och designa ert nya hus i lugn och ro och få husets pris direkt. Klicka på länken nedan, scrolla ner till den husmodell ni vill designa och klicka på "Bygg Online".

Klicka här för att komma till Bygg Online. 

Varmt välkomna att kontakta oss för mer information! 

två nya tomter i trönninge - båda sålda

I barnvänliga Trönnninge med närhet till hav och salta bad kan vi nu erbjuda ett helhetskoncept för nybyggnation på två trevliga tomter på Annelundsvägen. Arkitektens husförslag till tomten är ett 1,5-planshus á 150 kvm. Uppritad husmodell är enbart ett förslag, det går även att välja andra husmodeller från Mjöbäcksvillans sortiment eller rita upp ert drömhus från grunden i samråd med vår arkitekt.

Totalpris 4 295 000 kr. Priset inkluderar tomt, nyckelfärdigt hus (arkitektens husförslag), byggherreavgifter och markarbeten. Fast pris och först till kvarn gäller. 

Båda tomterna är sålda.

Varmt välkomna att kontakta oss för mer information!
Calle Göransson, calle.goransson@halmstadhus.se
0733-104893