newton

Detta hus i New Englandstil, har en mycket enkel grundstruktur, men en helt unik planlösning, som är öppen, men ändå inte. I köket kan man jobba ostört, och ändå ha kontakt med övriga huset. Barnen har en egen avdelning som går att stänga till. Masteravdelningen har eget bad och rejäl klädkammare, och ligger i direkt anslutning till köket. Exteriört så är huset helsymmetriskt och kommer att förses med väl bearbetade detaljer som väl anknyter till hus på den Amerikanska Östkusten.

Huset kan ritas om helt enligt era önskemål för t.ex. större boarea, en extra vinkel i vardagsrummet eller större sovrum. Huset kan även spegelvändas beroende på tomtens utformning. Allt är möjligt! 

Huset har en hög standard redan från start men under byggprocessen får ni kontakt med elektriker, målare och plattsättare för att få möjligheten att göra personliga val utöver det som ingår i huspriset. Detta gäller till exempel placering av strömbrytare, val av tapeter/målning interiört samt val av kakel och klinker. I vår standard- och tillvalskatalog kan ni se mer om vad som ingår i huspriset och ett urval av vilka tillval som finns tillgängliga. 

Husinformation


Husmodell - Newton

Hustyp - 1-plan

Antal rum - 6 rum och kök

Boarea - 153 kvm

Golvyta - 153 kvm

Byggnadsarea - 179,6 kvm

Takvinkel - 27 grader

Byggnadshöjd - 3493 mm

Nockhöjd - 6259 mm 

loading...