nybyggnation i vackra haverdal

I vackra Haverdal med närhet till hav och salta bad kan vi nu erbjuda en nybyggnation på en fin tomt om 964 m2 på Smeavägen 14. Försäljningen sker i samarbete med Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad och byggnationen utförs på totalentreprenad av Mjöbäcksvillan. Arkitektens husförslag till tomten är ett modernt 1,5-planshus med en extra vinkel i vardagsrummet för att skapa extra rymd och ljusinsläpp. Vinkeln ger även fördelen av att kunna bygga en vind- och insynsskyddad uteplats i bästa solläge. Uppritad husmodell är enbart ett förslag, det går även att välja andra husmodeller från Mjöbäcksvillans sortiment eller rita upp ert drömhus från grunden i samråd med vår arkitekt.
 
I dagsläget är tomten skogsbevuxen, därmed har ett helhetskoncept tagits fram med tomtpris, nyckelfärdigt hus, markarbeten för att göra tomten byggklar samt byggherreavgifter. Totalpriset i annonsen inkluderar tomtpris, nyckelfärdigt hus (arkitektens husförslag) samt byggherreavgifter enligt följande: anslutningsavgift till kommunalt vatten och avlopp (spillvatten och dricksvatten), anslutningsavgift för elinkoppling, nybyggnadskarta, bygglovsavgift för hus + garage, utsättning av hus, stenkista för avledning av dagvatten, arvode för kontrollansvarig, byggel under byggtid, hyra av byggelskåp under byggtid, hyra & tömning av container under byggtid. Separat exploateringsavtal för byggherreavgifter samt markarbeten tecknas till fast pris med HalmstadHus i samband med undertecknande av huskontrakt. Administration ingår i exploateringsavtalet. I markarbeten ingår: trädfällning för husets placering + rensning av stubbar och ris, fyllnadsmaterial för hus enligt uppritad husplacering och schaktning för husets placering. 

Totalpris 5 295 000 :- 

 

bilder

I nedan bildspel kan bilder ses på arkitektens husförslag.

loading...

Rumsbeskrivning Arkitektens husförslag First choice 1,5 modern

Ett hus med härligt rymlig och ljus planlösning. Det mindre sovrummet på plan 1 kan göras om till en stor ”walk-in-closet”. Allrummet på övre plan ger möjlighet till ytterligare sovrum, när familjen växer. Huset har ett väl tilltaget kök samt en stor och praktisk tvättstuga.

Ett välplanerat hus där varje kvadratmeter utnyttjas på bästa sätt. Vi välkomnas in i rymlig hall med klinkergolv som standard. Till höger från entrén sett hittar vi badrum, master bedroom samt tvättstuga med groventré. Det helkaklade badrummet är välutrustat med handfat med kommod och spegel från Svedbergs, duschväggar av glas samt WC. I anslutning till badrummet finner vi tvättstuga med klinker på golvet, praktisk vask samt tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Det stora sovrummet angränsar till tvättstugan och även till ett mindre sovrum/kontor. Här finns valmöjligheten att istället använda det mindre sovrummet/kontoret som walk-in closet för extra förvaringsmöjligheter.

Till vänster från entrén sett finner vi kök och vardagsrum i öppen planlösning. I vardagsrummet finns plats för braskamin vilken kan beställas som tillval i samband med husköpet. Vardagsrummet ger i övrigt gott om plats för soffa och tv för trevliga stunder med familj och vänner och utgång till framtida uteplats i bra solläge. Köket från Vedum är välutrustat och har gott om förvaring i både lådor och överskåp. Vitvarorna i form av ugn, microvågsugn, diskmaskin, spishäll, kylskåp och frys levereras av Siemens.

Vi tar trappan upp till övre plan och finner på höger sida ett större allrum, WC med dusch, klädkammare och två sovrum. Även här är badrummet välutrustat med handfat med kommod från Svedbergs, duschväggar i glas och WC. Förvaringsmöjligheterna på övre plan är goda, dels med tanke på klädkammaren men även med hänsyn till kattvindarna. 

Huset har en hög standard redan från start men under byggprocessen får ni kontakt med elektriker, målare och plattsättare för att få möjligheten att göra personliga val utöver det som ingår i huspriset. Detta gäller till exempel placering av strömbrytare, val av tapeter/målning interiört samt val av kakel och klinker.

OBS huset kan även spegelvändas beroende på tomtens utformning. 

Övrig info & roller i projektet

Arkitekt har ritat upp en förslagsplacering av hus + garage till tomten. Val av husmodell, slutlig placering och utformning avgörs i samråd mellan köpare och Calle Göransson på HalmstadHus. I ovanstående priser är markarbeten inkluderade för husets placering enligt situationsplan nedan under avsnittet "dokument". Vid byggnation av garage enligt uppritad förslagsplacering krävs eventuell stödmur för att lösa höjdskillnad i tomtgräns. Pris och lösning på detta tas fram av markentreprenör beroende på ert val av garageplacering.

HalmstadHus – försäljningsansvariga för Mjöbäcksvillan i Hallands län. Kontakt: Calle Göransson, 0733-104893, calle.goransson@halmstadhus.se

Mjöbäcksvillan – totalentreprenör av husbyggnationen. Kontakt: Calle Göransson, 0733-104893, calle.goransson@halmstadhus.se

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling – erbjuder försäljning av ert nuvarande boende vid köp av nytt hus på Smeavägen. Erbjuder kostnadsfri värdering av nuvarande boende samt förhandsvärdering av ert nya boende. Kontakt: Kacper Czerniweski, 0700-906476, kacper.czerniewski@lansfast.se

dokument