Försäljningsläge Ranagård 15 hus

Efter försäljningen genom intresseregister så är försäljningsläget på projektet enligt bild nedan. Projektet kommer publiceras på Hemnet i början av augusti i samarbete med Bostad&Co. Om ni är intresserade av projektet innan publicering på Hemnet så är ni varmt välkomna att kontakta oss för mer information! 

Calle Göransson, 0733-104893, calle.goransson@halmstadhus.se 

intresseanmälan 15 nya hus på ranagård

I samarbete med ByggSjögren

Efter succén på vårt projekt med 7 st kedjehus på Ranagård så kan vi nu presentera ett nytt spännande projekt med ytterligare 15 hus i Halmstads nya stadsdel Ranagård. Intresseanmälningar för förtur till projektet tas in mellan 24 maj fram till 3 juni kl 12.00. Anmäl ert intresse genom att klicka här. Projektet är ett samarbete med välkända ByggSjögren, byggnationen utförs av HalmstadHus/Mjöbäcksvillan och försäljningen sker i samarbete med Bostad&Co. Vid framtagandet av området och husen har ByggSjögrens motto ”Kärleken att skapa och bygga något bestående till Halmstad och stadens utveckling är drivkraften” använts för att skapa ett område och hus som vi själva skulle vilja bo i. Resultatet har blivit 15 stycken välplanerade hus á 133 kvm på lagom stora och lättskötta tomter delvis angränsande mot grönområde. 

Läs mer om projektet och hur försäljningen kommer ske genom att klicka här.

Varmt välkomna att kontakta oss för mer information!
Calle Göransson, 0733-104893, calle.goransson@halmstadhus.se 

7 st kedjehus ranagård - projektet är slutsålt

Succé i Ranagård på vårt projekt med 7 stycken kedjehus! På rekordtid är projektet slutsålt. Vi tackar för det stora förtroendet från alla köpare och ser fram emot att byggstarta projektet ihop! 

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information!
Calle Göransson, 0733-104893, calle.goransson@halmstadhus.se 

säljstart brf himmelkulla i åled

Nu säljstartar vi ett nytt bostadsrättsprojekt med 16 lägenheter i Åled, alldeles i närheten av både skola och förskola. Skön natur är runt knuten och Halmstad nås på cirka 10 minuter med bil De faluröda husen är planerade med uteplatser och balkonger i soligt söderläge och de öppna planlösningarna ger ett ljust och trivsamt boende.

2 rum och kök: pris från 1 475 000 kr, månadsavgift 2788 kr.
3 rum och kök: pris från 1 725 000 kr, månadsavgift 3733 kr.
4 rum och kök: pris från 1 925 000 kr, månadsavgift 4347 kr.

Försäljning sker genom Bostad&Co, kontakta Henric på 0731-499502 eller henric@bostadco.se för mer information. 
Byggnation genom Mjöbäcksvillan & HalmstadHus. 

nu börjar vi ta in intresseanmälningar för vårt projekt med sju kedjehus på ranagård

Under julen 2020 börjar vi ta in intresseanmälningar för vårt projekt med sju nya kedjehus på Ranagård. Försäljning kommer i första hand ske genom vårt intresseregister där alla uppskrivna erbjuds förtur innan publicering på Hemnet och övriga plattformar. Om ni inte redan skrivit upp era uppgifter så gör ni det enkelt och kostnadsfritt via fliken "Intresselista" som finns i menyn ovan.

All information om projektet kommer presenteras i utskick via intresselistan i samband med försäljningsstart. Denna information kommer bland annat bestå av hur tilldelningen av husen kommer ske, priser, detaljerade ritningar, tidsplaner och produktvalsmöjligheter. Försäljningsstart preliminärt under våren 2021. 

Mer information och bilder finns under fliken "Kommande projekt" -> "Kedjehus Ranagård".

Vi ser fram emot att starta projektet och skapa ert drömboende ihop! 

slutsålt i gullbrandstorp

Vi tackar alla köpare för det stora förtroendet och ser fram emot att färdigställa området! Första husleveransen på den sista etappen sker i november och området kommer vara färdigbyggt hösten 2021.


För mer information välkomna att kontakta Calle Göransson på 0733-104893 alternativt calle.goransson@halmstadhus.se.


I samarbete med Bostad&Co & Mjöbäcksvillan.

nu lanserar vi bygg online!

Nu lanserar vi tillsammans med Mjöbäcksvillan verktyget Bygg Online för alla husmodeller i det populära First Choice-konceptet. Sitt hemma och designa ert nya hus i lugn och ro och få husets pris direkt. Klicka på länken nedan, scrolla ner till den husmodell ni vill designa och klicka på "Bygg Online".

Klicka här för att komma till Bygg Online. 

Varmt välkomna att kontakta oss för mer information! 

två nya tomter i trönninge - båda sålda

I barnvänliga Trönnninge med närhet till hav och salta bad kan vi nu erbjuda ett helhetskoncept för nybyggnation på två trevliga tomter på Annelundsvägen. Arkitektens husförslag till tomten är ett 1,5-planshus á 150 kvm. Uppritad husmodell är enbart ett förslag, det går även att välja andra husmodeller från Mjöbäcksvillans sortiment eller rita upp ert drömhus från grunden i samråd med vår arkitekt.

Totalpris 4 295 000 kr. Priset inkluderar tomt, nyckelfärdigt hus (arkitektens husförslag), byggherreavgifter och markarbeten. Fast pris och först till kvarn gäller. 

Båda tomterna är sålda.

Varmt välkomna att kontakta oss för mer information!
Calle Göransson, calle.goransson@halmstadhus.se
0733-104893