First choice 1.5 modern plus

Ett hus med härligt rymlig och ljus planlösning. Det mindre sovrummet på plan 1 kan göras om till en stor ”walk-in-closet”. Allrummet på övre plan ger möjlighet till ytterligare sovrum, när familjen växer. Huset har ett väl tilltaget kök samt en stor och praktisk tvättstuga. Pluset i husnamnet är för den extra vinkeln i vardagsrummet - ett stort plus! Detta utrymme ger huset ett extra ljus och ger även möjlighet att bygga en skyddad uteplats i både sol- och skuggläge.

Ett välplanerat hus där varje kvadratmeter utnyttjas på bästa sätt. Vi välkomnas in i rymlig hall med klinkergolv som standard. Till höger från entrén sett hittar vi badrum, master bedroom samt tvättstuga med groventré. Det helkaklade badrummet är välutrustat med handfat med kommod och spegel från Svedbergs, duschväggar av glas samt WC. I anslutning till badrummet finner vi tvättstuga med klinker på golvet, praktisk vask samt tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Det stora sovrummet angränsar till tvättstugan och även till ett mindre sovrum/kontor. Här finns valmöjligheten att istället använda det mindre sovrummet/kontoret som walk-in closet för extra förvaringsmöjligheter.

Till vänster från entrén sett finner vi kök och vardagsrum i öppen planlösning. I vardagsrummet finns plats för braskamin vilken kan beställas som tillval i samband med husköpet. Vardagsrummet ger i övrigt gott om plats för soffa och tv för trevliga stunder med familj och vänner och utgång till framtida uteplats i bra solläge. Köket från Vedum är välutrustat och har gott om förvaring i både lådor och överskåp. Vitvarorna i form av ugn, microvågsugn, diskmaskin, spishäll, kylskåp och frys levereras av Siemens.

Vi tar trappan upp till övre plan och finner på höger sida ett större allrum, WC med dusch, klädkammare och två sovrum. Även här är badrummet välutrustat med handfat med kommod från Svedbergs, duschväggar i glas och WC. Förvaringsmöjligheterna på övre plan är goda, dels med tanke på klädkammaren men även med hänsyn till kattvindarna. 

Huset har en hög standard redan från start men under byggprocessen får ni kontakt med elektriker, målare och plattsättare för att få möjligheten att göra personliga val utöver det som ingår i huspriset. Detta gäller till exempel placering av strömbrytare, val av tapeter/målning interiört samt val av kakel och klinker.


OBS huset kan även spegelvändas beroende på tomtens utformning. 

Husinformation


Husmodell - 1.5 Modern Plus

Hustyp - 1,5-plan

Antal rum - 6 rum och kök

Boarea - 170,1 kvm

Golvyta - 175,7 kvm

Byggnadsarea - 134 kvm

Takvinkel - 38 grader

Byggnadshöjd - 3340 mm

Nockhöjd - 6645 mm 

Energivärde Göteborg 38,2 kWh/kvm

Energivärde Malmö 35,5 kWh/kvm

Energivärde Sthlm 42,5 kWh/kvm
För mer information om huset, klicka här för att komma till Mjöbäcksvillans hemsida. 

loading...