First choice 1.0 modern plus

First Choice 1.0 Modern Plus är ett yteffektivt och smart planerat hus som passar för såväl barnfamiljer som äldre par. Njut av ett stort kök och vardagsrum i en öppen och trevlig planlösning. De mindre sovrummen ligger avskilt i en egen del, med egen toalett – perfekt för barn eller övernattande gäster. Utrustat med flera bra förvaringsmöjligheter och en stor funktionell tvättstuga gör det till ett mycket praktiskt hus. Pluset i husnamnet är för den extra vinkeln i vardagsrummet - ett stort plus! Detta utrymme ger huset ett extra ljus och ger även möjlighet att bygga en skyddad uteplats i både sol- och skuggläge

Direkt när vi kliver in i huset välkomnas vi av en ljus entré med klinkergolv som standard. Till vänster från entrén sett hittar vi husets tänkta barnavdelning. Här finns ett allrum med plats för tv-hörna, tre stycken sovrum, en klädkammare för förvaring samt WC med duschhörna. Badrummet är helkaklat och rymmer handfat med kommod och spegel från Svedbergs, duschväggar av glas samt WC.

Husets centrala punkt utgörs av vardagsrum och kök i öppen planlösning. I vardagsrummet finns plats för braskamin vilken kan beställas som tillval i samband med husköpet. Vardagsrummet ger i övrigt gott om plats för soffa och tv för trevliga stunder med familj och vänner och utgång till framtida uteplats i bra solläge. Köket från Vedum är välutrustat och har gott om förvaring i både lådor och överskåp. Vitvarorna i form av ugn, microvågsugn, diskmaskin, spishäll, kylskåp och frys levereras av Siemens. I anslutning till köket finner vi rymlig tvättstuga med städskåp, värmepanna från NIBE, vask samt torktumlare och tvättmaskin från Siemens. Här finns även groventré i anslutning till tänkt framtida placering av garage.

Husets högra del från entrén sett är tänkt som vuxenavdelning innehållande stort sovrum med plats för dubbelsäng samt walk-in closet och badrum i direkt anslutning. Även detta badrum är helkaklat med kommod och spegel från Svedbergs, duschväggar av glas samt WC. Extra plus för stor walk-in closet med gott om plats för förvaring med direkt access från sovrummet.

Huset har en hög standard redan från start men under byggprocessen får ni kontakt med elektriker, målare och plattsättare för att få möjligheten att göra personliga val utöver det som ingår i huspriset. Detta gäller till exempel placering av strömbrytare, val av tapeter/målning interiört samt val av kakel och klinker.


OBS huset kan även spegelvändas beroende på tomtens utformning. 

Husinformation


Husmodell - 1.0 modern plus

Hustyp - 1-plan

Antal rum - 6 rum och kök

Boarea - 157,1 kvm

Golvyta - 157,1 kvm

Byggnadsarea - 176 kvm

Takvinkel - 1 grad

Byggnadshöjd - 3700 mm

Nockhöjd - 3700 mm 

Energivärde Göteborg 34,6 kWh/kvm

Energivärde Malmö 34,3 kWh/kvm

Energivärde Sthlm 41,2 kWh/kvm
För mer information om huset, klicka här för att komma till Mjöbäcksvillans hemsida. 

loading...