nybyggnation i steninge lidarbacken - såld

På en av få återstående tomter i området Lidarbacken i Steninge kan vi nu erbjuda en spännande nybyggnationsmöjlighet på en tomt om hela 2437 kvm. Här har ett nytt bostadsområde skapats med tydliga tankar om att bebyggelsen ska smälta in i omgivande bebyggelse och natur. Tillsammans med arkitekt från Mjöbäcksvillan har vi ritat upp ett hus med betongstomme som smälter in i området och ger den nya ägaren en modern och tilltalande boendemiljö. Vi välkomnas in i en rymlig entré med klädkammare i direkt anslutning till hallen. Entréplanets vänstra del bjuder på rymligt kök från Vedum som delvis sammansmälter med vardagsrummet. Till höger hittar vi badrum, tvättstuga samt större sovrum med gott om plats för dubbelsäng. På övre plan finner vi centralt ett allrum samt WC. Vidare finns två stora sovrum med goda förvaringsmöjligheter i form av klädkammare. Ett extra plus är husets takkupor som ger ett fint ljusinsläpp samtidigt som de ger byggnaden ett unikt utseende och karaktär. 

Tomten ger en fantastisk utsikt och området är mysigt med naturen inpå husknuten. Området Lidarbacken är känt för sina fruktträd och lummiga omgivningar. Till havet är det bara några minuter med bil och E6an ligger på bekvämt avstånd.

Pris XX :-.

I priset ingår tomt (ca 2437 kvm) samt nyckelfärdigt hus (148,3 kvm boarea) enligt ritning. Till priset tillkommer byggherrekostnader enligt följande: 
Anslutningsavgift för el, enskilt avlopp med infiltration, bygglovsavgift, kontrollansvarig, bygg-el, container, markarbeten för trädgård samt målning/putsning av hus. Kontakta oss för mer information och prisuppgifter. 

Försäljningen sker i samarbete med Fastighetsbyrån Halmstad. 

Varmt välkomna att kontakta oss för mer information!
Calle Göransson, 0733-104893, calle.goransson@halmstadhus.se 

Klicka er fram genom bildspelet nedan.

loading...