First choice 2.0 classic

Ett välplanerat och stilfullt hus för mindre tomter. Huset har ett rejält kök och vardagsrum tillsammans i en öppen och ljus planlösning. Tack vare att det är ett tvåplanshus, är det fullhöjd i alla delar av det övre planet, vilket ger mycket rymliga sovrum. Huset har en funktionell tvättstuga med plats för förvaring.

Vi välkomnas in i rymlig hall med klinkergolv som standard. Till höger från entrén sett hittar vi badrum och tvättstuga med groventré. Det helkaklade badrummet är välutrustat med handfat med kommod och spegel från Svedbergs, duschväggar av glas samt WC. I anslutning till badrummet finner vi tvättstuga med klinker på golvet, praktisk vask samt tvättmaskin och torktumlare från Siemens. 

Till vänster från entrén sett finner vi kök och vardagsrum i öppen planlösning. I vardagsrummet finns plats för braskamin vilken kan beställas som tillval i samband med husköpet. Vardagsrummet ger i övrigt gott om plats för soffa och tv för trevliga stunder med familj och vänner och utgång till framtida uteplats i bra solläge. Köket från Vedum är välutrustat och har gott om förvaring i både lådor och överskåp. Vitvarorna i form av ugn, microvågsugn, diskmaskin, spishäll, kylskåp och frys levereras av Siemens. På nedre plan finns även möjlighet att inreda ett extra sovrum i anslutning till vardagsrummet. I originalutförande levereras huset med öppet vardagsrum, men sovrummet kan väljas till som tillval. 

Vi tar trappan upp till övre plan och finner ett centrerat allrum med fyra sovrum och ett badrum i anslutning. Även här är det helkaklade badrummet välutrustat med handfat med kommod och spegel från Svedbergs, duschväggar i glas och WC. Förvaringsmöjligheterna på övre plan är goda, dels med tanke på klädkammaren i anslutning till det stora sovrumet men även i form av separata garderober i alla sovrum. 

Huset har en hög standard redan från start men under byggprocessen får ni kontakt med elektriker, målare och plattsättare för att få möjligheten att göra personliga val utöver det som ingår i huspriset. Detta gäller till exempel placering av strömbrytare, val av tapeter/målning interiört samt val av kakel och klinker.


OBS huset kan även spegelvändas beroende på tomtens utformning. 

Husinformation


Husmodell - 2.0 Classic

Hustyp - 2-plan

Antal rum - 6 rum och kök

Boarea - 138,8 kvm

Golvyta - 135,5 kvm

Byggnadsarea - 81 kvm

Takvinkel - 23 grader

Byggnadshöjd - 5834 mm

Nockhöjd - 7418 mm 

Energivärde Göteborg 40,6 kWh/kvm

Energivärde Malmö 37,6 kWh/kvm

Energivärde Sthlm 45,1 kWh/kvm
För mer information om huset, klicka här för att komma till Mjöbäcksvillans hemsida. 

loading...