Välkomna till harplinge centrum!

Projeket är slutsålt och sista huset står färdigt våren 2021.

Nu kan vi äntligen erbjuda en ny stor nybyggnation

Succén fortsätter! Efter byggnationen av 10 kedjehus på Sofieberg och 52 nya villor i Gullbrandstorp kan vi nu presentera ett nytt spännande projekt med 16 kedjehus på Vågvägen i populära Harplinge! Tomterna har ett fint läge med angränsning mot grönområde och här finns stor valfrihet att kunna påverka ert framtida drömboende. 
 
Byggnationen görs i samarbete mellan Halmstadhus och välkända Mjöbäcksvillan och de båda aktörernas långa erfarenhet av branschen garanterar en trygg affär. Mjöbäcksvillan har byggt hus och utvecklat bostadsområden sedan 1970 och HalmstadHus har funnits i cirka 20 år. Ledstjärnan i samarbetet är att leverera optimala lösningar för varje behov vilket har lett till att två arkitektritade husmodeller tagits fram till området, ett 1-planshus á 86 m² och ett 2-planshus á 138,8 m². Projektet byggs i form av kedjehus vilket innebär att husen sammanbyggs med carport/förråd. Området byggs i fyra etapper med fyra tomter i varje etapp. Försäljningen startar med tomt 1-4 och fortsätter sedan med tomt 5-16. 
 
Enplanshuset i vinkel är otroligt välplanerat där varje kvadratmeter används på ett effektivt sätt. Huset rymmer två sovrum, badrum, rymlig tvättstuga samt kök och vardagsrum i öppen planlösning. Tvåplanshuset passar i sin tur perfekt för familjen med kök, vardagsrum, badrum och tvättstuga på nedervåningen samt allrum, badrum, walk-in closet & fyra sovrum på ovanvåningen. Både 1-plans och 2-planshuset har praktiska klinkergolv i entré och helkaklade badrum med inredning från välkända Svedbergs. Köksinredningen levereras av Vedum och vitvarorna i både kök och tvättstuga från Siemens. Till projektet i Harplinge har en separat tillvalsbroschyr tagits fram med de valmöjligheter som finns till husen. Här är vi unika och erbjuder kostnadsfria val vilket innebär att ni valfritt kan välja produktval från projektets standard- och tillvalskatalog utan extra kostnad. 

 

Försäljningsläge


PRISER
1-planshus XX
2-planshus XX
Pris inklusive tomt, nyckelfärdigt hus, carport och förråd samt byggherrekostnader. Alla hus säljs till fast pris och med totalentreprenad vilket ger en garanterat trygg affär där ni som köpare redan från början vet hur mycket ert nya hus kommer kosta. 

klicka er fram genom bildspelet nedan

loading...

gå på 3d-visning i första huset genom att klicka på länken nedan.

områdesinfo

15 kilometer norr om Halmstad hittar vi Harplinge, ett område på stark frammarsch. Boende tilltalas främst av områdets charmiga, lugna läge med närhet till både kust och natur. Harplinge är barnvänligt med skolor, förskolor och flera framgångsrika lag i olika idrotter. Du kan bland annat besöka Vilshärads golfbana som passar hela familjen. Golfklubben erbjuder även en omtyckt afterbeach under sommaren! Stranden ligger på cykelavstånd och Flygstaden med ett stort utbud av butiker nås på knappt 10 minuter med bil. Centrum ligger 15 minuter bort och bussförbindelserna både norrut och in till Halmstad trafikeras med jämna tidsmellanrum. Det finns även en bra förbindelse till E6 vilket underlättar vid längre resor. 

Detaljplanen tillåter byggnation av både enplanshus och tvåplanshus enligt bifogade PDF-filer längst ner på sidan. Detta innebär alltså att ni själva kan välja vilken av de två hustyperna ni helst föredrar att bygga. 

Läs Hallandspostens artikel om nybyggnadsprojektet här: http://www.hallandsposten.se/nyheter/halmstad/klartecken-f%C3%B6r-nya-kedjehus-i-harplinge-1.4167071

kontakt

Calle Göransson, 0733-104893, calle.goransson@halmstadhus.se
Anders Göransson, 0733-106999, anders.goransson@halmstadhus.se