kataloghus

Vår huvudkatalog innehåller de husmodeller vi kallar för kataloghus. I huvudkatalogen finns 1-, 1,5-, 2-planshus och sluttningshus. Skillnaden mellan kataloghusen och First Choice är att kataloghusen är möjliga att förändra utifrån era egna önskemål. Alla hus i huvudkatalogen går att bygga precis som de ser ut med ett färdigt pris. Många gånger så används dock kataloghusen som en utgångspunkt för att sedan ritas om enligt eget önskemål. Detta kan exempelvis vara att byta ut ett fönster mot ett skjutparti, göra ett sovrum större, förändra kökets placering eller göra huset större/mindre. Här är möjligheterna nästintill obegränsade, det är enbart fantasin som sätter gränserna. När vi hittat en planlösning och ett utseende på huset som matchar era förväntningar räknar kalkylerare ut ett pris på ert nya hus. I huspriset ingår hjälp från professionella arkitekter och konstruktörer på Mjöbäcksvillans ritavdelning. 

Kataloghusen följer mottot "Frihet att välja". Förutom att kunna rita om huset efter egna önskemål finns även stora valmöjligheter när det gäller materialval till ert nya hus. Ett exempel är köket där ni själva åker och träffar en köksarkitekt på Vedum och har möjlighet att välja från hela Vedums sortiment. Här finns över 200 olika bänkskivor att välja mellan och minst lika många köksluckor. Det finns även möjlighet att utrusta köket med exempelvis vinkyl, extra förvaring och liknande. 

Ett kataloghus kan levereras i olika färdighetsgrader. En nyckelfärdig lösning passar er som vill ha en bekväm process där vi tar hand om hela byggnationen åt er med entreprenörer, garantier och liknande. Om ni själva är händiga så kan vi även lösa en specialanpassad lösning för just er. Exempelvis att stomresa huset för att sedan låta er ta hand om de invändiga arbetena. Kontakta oss så hittar vi en lösning som passar just er!

Läs vår huvudkatalog genom att klicka här.