nyhem

Nyhem är ett yteffektivt och välplanerat hus vilket gör att det upplevs som större än sina 100 kvm. Exteriören har tagit inspiration av kustnära New England stil. Huset har en inbjudande öppen plan- lösning med stora fönsterpartier som tillsammans med saxtaket skapar en härlig känsla av rymd. Detta hus passar den lilla familjen och par med utflugna barn. Ni kanske planerar att i framtiden göra fri- tidsboendet till permanentboende? Nyhem, med villastandard i grundutförande, passar utmärkt för detta.

Huset kan ritas om helt enligt era önskemål för t.ex. större boarea, en extra vinkel i vardagsrummet eller större sovrum. Huset kan även spegelvändas beroende på tomtens utformning. Allt är möjligt! 

Huset har en hög standard redan från start men under byggprocessen får ni kontakt med elektriker, målare och plattsättare för att få möjligheten att göra personliga val utöver det som ingår i huspriset. Detta gäller till exempel placering av strömbrytare, val av tapeter/målning interiört samt val av kakel och klinker. I vår standard- och tillvalskatalog kan ni se mer om vad som ingår i huspriset och ett urval av vilka tillval som finns tillgängliga. 

Husinformation


Husmodell - Nyhem

Hustyp - 1-plan

Antal rum - 4 rum och kök

Boarea - 100 kvm

Golvyta - 100 kvm

Byggnadsarea - 117 kvm

Takvinkel - 27 grader

Byggnadshöjd - 3119 mm

Nockhöjd - 5710 mm 

loading...