referenshus

Många av de hus vi bygger är specialritade helt efter egna önskemål. Referenshus är exempel på hus vi har byggt där köparen själv har påverkat utseende och planlösning med hjälp av våra arkitekter. 

Uppritning av ert helt egna unika hus kan ske antingen genom att utgå från något av våra kataloghus eller rita helt från grunden. Kanske har ni sett ett hus i utlandet eller på Internet som ni tycker om? Inga problem, vi hjälper er gärna att rita upp huset med professionella ritningar och lämna ett pris på huset. Det bästa av allt är att det oftast inte blir dyrare i kvadratmeterkostnad att bygga jämfört med vårt övriga sortiment. 

Om ni inte exakt vet hur ni vill att er planlösning ska se ut så kan ni lämna en "krav-lista" till oss på vad ni vill att ert nya hus ska innehålla. Vi hjälper er sedan att ta fram förslag på ritningar där ni kan komma med synpunkter. 

Hos oss ingår alltid kostnaden för arkitekt, ni behöver alltså inte vara oroliga för att själva få betala dyra arkitektkostnader när vi ritar upp ert hus. 

I menyn ovan kan ni se exempel på referenshus, ta inspiration och boka gärna in ett personligt möte med oss så förklarar vi mer.