kullsvik

Många tomter passar varken för enplans-, eller sluttningshus. Då kan detta hus vara en lösning. En halv trappa upp finns familjens sovavdelning med en central allrumsfunktion, som även öppnar upp för sikt och ljus genom huset. Pulpettak över vardagsrummet medger en hög rumshöjd och förstärker också sambandet med allrummet. Tack vare den tydliga uppdelningen i två huskroppar, är det tacksamt att laborera med olika materialval och färgsättningar, som kan ge huset en personlig prägel.

Huset kan ritas om helt enligt era önskemål för t.ex. större boarea, en extra vinkel i vardagsrummet eller större sovrum. Huset kan även spegelvändas beroende på tomtens utformning. Allt är möjligt! 

Huset har en hög standard redan från start men under byggprocessen får ni kontakt med elektriker, målare och plattsättare för att få möjligheten att göra personliga val utöver det som ingår i huspriset. Detta gäller till exempel placering av strömbrytare, val av tapeter/målning interiört samt val av kakel och klinker. I vår standard- och tillvalskatalog kan ni se mer om vad som ingår i huspriset och ett urval av vilka tillval som finns tillgängliga. 

Husinformation


Husmodell - Kullsvik

Hustyp - 1-plans etage

Antal rum - 6 rum och kök

Boarea - 150,9 kvm

Golvyta - 150,9 kvm

Byggnadsarea - 167,6 kvm

Takvinkel - 14 grader

Byggnadshöjd - 3269 mm

Nockhöjd - 4760 mm 

loading...