nybyggnation i vackra haverdal - slutsålt

bilder

I nedan bildspel kan bilder ses på tomterna samt arkitektens husförslag. 

loading...

husinformation

Hasselbacken är ett funktionellt, yteffektivt hus med en modern design. Kök och matplats är för de flesta medelpunkten i huset och har här fått en central placering med ett öppet samspel med vardagsrummet och direktkontakt med uteplats. Hasselbacken har en tydlig entrésida som känns välkomnande för både boende och besökare respektive en privat sida med uteplats. Huset har en funktionell planlösning som på ett tydligt sätt samspelar med intryck av kvalitet och design.

Referenshus 051 är ett specialritat hus med en modern och tilltalande design. Första plan bjuder på kök och matplats i öppen planlösning där husets vinkel ger rymd och fint ljusinsläpp. Saxtaket i vinkeldelen bidrar med en luftig och skön känsla och skjutpartierna från vardagsrummet leder en ut till tänkt framtida uteplats i fint solläge. Huset bjuder i övrigt på 5 sovrum som gör att det passar för den stora familjen. Huset går även att få levererat med oinredd ovanvåning för att ge möjligheten att själva bygga denna i framtiden.  

Till tomten har två förslag på husmodeller tagits fram. Tomten kan även bebyggas med andra hustyper från Mjöbäcksvillans sortiment som följer detaljplanens bestämmelser. Det går också bra att rita upp sitt eget drömhus från grunden.

Varmt välkomna att kontakta Calle Göransson på HalmstadHus direkt för mer information om olika hustyper. Ni når Calle på mail calle.goransson@halmstadhus.se eller på telefon 0733-104893.