First choice compact Modern

First Choice Modern Compact är ett yteffektivt och välplanerat hus vilket gör att det upplevs som större än sina 93 kvm. Njut av ett stort kök och vardagsrum i en öppen och trevlig planlösning. Detta hus passar den lilla familjen och par med utflugna barn. Ni kanske planerar att i framtiden göra fritidsboendet till permanentboende? Modern Compact passar utmärkt för detta.

Direkt när vi kliver in i huset välkomnas vi av en ljus entré med klinkergolv som standard. Till vänster finner vi kök och vardagsrum i öppen planlösning. Kök från Vedum med vitvaror från Siemens och plats för rymligt köksbord. Här finns även möjlighet att beställa en köksö direkt från fabrik som följer kökets övriga utseende. Vardagsrum med gott om plats för soffa och möjlighet att beställa värmande braskamin direkt från fabrik. Från vardagsrummet har vi även utgång till framtida tänkt uteplats i bra solläge.

Till höger från entrén sett finner vi två sovrum, badrum samt tvättstuga. Det ena sovrummet har plats för dubbelsäng medan det mindre sovrummet med fördel nyttjas som barnrum eller gästrum. Badrummet är helkaklat och innehåller WC-stol, handfat med kommod & spegel samt duschväggar av glas. Badrumsutrustningen levereras av välkända Svedbergs. Tvättstugan har klinker på golvet i standard och är utrustat med tvättmaskin & torktumlare från Siemens, städskåp samt värmepanna som styr husets uppvärmning i form av vattenburen golvvärme.

Huset har en hög standard redan från start men under byggprocessen får ni kontakt med elektriker, målare och plattsättare för att få möjligheten att göra personliga val utöver det som ingår i huspriset. Detta gäller till exempel placering av strömbrytare, val av tapeter/målning interiört samt val av kakel och klinker.


OBS huset kan även spegelvändas beroende på tomtens utformning. 

Husinformation


Husmodell - Modern Compact

Hustyp - 1-plan

Antal rum - 3 rum och kök

Boarea - 93,6 kvm

Golvyta 93,6 kvm

Byggnadsarea 107,1 kvm

Takvinkel 1 grad

Byggnadshöjd 3700 mm 

Energivärde Göteborg 40,1 kWh/kvm

Energivärde Malmö 37,1 kWh/kvm

Energivärde Sthlm 44,8 kWh/kvm
För mer information om huset, klicka här för att komma till Mjöbäcksvillans hemsida. 

loading...