Att köpa nytt hus

I takt med att bostadsbristen får allt mer utrymme i samhällsdebatten så vänds fokus mot nyproduktion av bostäder. Att bygga många nya hus och lägenheter sägs vara den enskilt största lösningen till att lösa bostadsbristen och detta har gjort att allt fler kunder vänder sig till oss för att bygga sitt eget boende. Många gånger är köparna av ett nytt hus trötta på budgivningar på de begagnade hus som finns på marknaden och känner en hopplöshet efter att ha förlorat många budgivningar där hemkänslan verkligen har funnits. Det är ofta här vi på HalmstadHus kommer in och hjälper er! 
 

  • När du köper ett nytt hus så slipper du budgivning - priserna är fasta och därmed kan du känna dig säker på att ditt nya drömboende inte blir dyrare än du först tänkt! 
  • När du köper ett nytt hus så får du själv påverka ditt boende redan från första dagen. Här ingår allt från att välja kakel, färg på väggar, golv och vitvaror - allt efter eget tycke och smak! Vår leverantör Mjöbäcksvillan är även väldigt flexibla där du själv kan påverka planlösningen genom att exempelvis flytta en vägg för att skapa en öppnare planlösning i de flesta husmodellerna! 
  • Att köpa ett nyproducerat hus är en trygg affär med omfattande garantier! Du behöver exempelvis inte fundera på om tvättmaskinen kommer gå sönder eller om värmepannan är gammal - dina nya vitvaror håller i många år och du har dessutom omfattande garantier!  
  • Dagens höga byggkrav gör att du får ett hus med låga driftskostnader. Vi brukar räkna med cirka 1500 kronor/månaden i drift för ett hus på 150 m2! 
loading...