Vår unika husköpargaranti

Totalentreprenad:
Du skriver ett kontrakt för husköpet. Inget ”krångel” med hantverkare och entreprenörer. Vår byggledare sköter alla kontakter och står för samordningen under byggnationen. Vi hjälper givetvis även till med att söka bygglov och alla myndighetskontakter som behövs.

Fast pris:
Innan vi skriver kontrakt för husköpet är vi överens om fast pris på ert nya boende. Ni och banker vet vad huset kommer att kosta när det är färdigt.

Administration:
Hos oss finns även möjlighet att köpa till tjänsten där vi administrerar allt under byggtiden av ert nya boende. Detta kan exempelvis vara: anmälan för anslutning av vatten och avlopp, anmälan elanslutning och hyra av elskåp under byggtid. Vi skriver på ett kontrakt med en totalsumma och vi sköter resten. Det enda ni behöver fundera på är vilka produktval och eventuella tillval ni vill göra till ert hus. 

Räntesäkrade lån:
Redan när ni skriver kontrakt på ert nya hus finns möjlighet att låsa räntorna. På så sätt slipper man oroa sig för eventuella räntehöjningar under tiden vi färdigställer huset och tills ni flyttar in.

Garanterad inflyttningsdag:
Senast 6 månader före inflyttning får ni en garanterad inflyttningsdag.