om mjöbäcksvillan

Att bygga småhus är vårt ursprung. Ända sedan företaget grundades 1970 har vi byggt hem och villor med fokus på individuell anpassning, energieffektivitet och minsta möjliga miljöpåverkan. Husen byggs i vår egen fabrik i Mjöbäck, i ett samhälle med lång tradition av hustillverkning och av människor med genuin kompetens att bygga hem av högsta kvalitet. Utöver exempelhus och hus byggda efter kundens ritningar erbjuder vi även konceptet First Choice med smarta planlösningar och bra standard till ett attraktivt pris - en bredd som gör oss unika i branschen. Den största orsaken till våra framgångar är dock en kompetent organisation. En gedigen kunskap som sträcker sig från fabriksgolvet till styrelserummet. Många har arbetat med oss i flera årtionden, det har byggt upp en närmast unik företagskultur. För oss är varje medarbetare viktig och bidrar med sin erfarenhet, kunskap och sitt engagemang.

Vi arbetar utifrån devisen Frihet att välja. Kunden kan fritt välja planlösning och utrustning för sitt framtida boende. Det gör vi möjligt genom en flexibel produktion och en organisation som är van att möta kundens behov. Från att enbart byggt villor, med varumärket Mjöbäcksvillan, så har företaget ökat sin andel av större projekt.
Ända sedan starten 1970 har vår ledstjärna varit att leverera en optimal lösning till varje kund utifrån deras unika husbehov. Vi har lärt oss att det bästa vi som husbyggare kan göra är att ha en nära relation med våra kunder och vara lyhörda inför deras önskemål. Våra rötter finns i den lilla orten Mjöbäck som ligger i skogarna på gränsen mellan Västergötland och Halland. Där finns sedan lång tid tillbaka en gedigen husbyggartradition. Drivkraften är densamma idag som när vi startade - att leverera kvalitetshus, såväl i byggkvalitet som i krav på individuell anpassning. Det har givit resultat, idag bygger vi fler hus per år än någonsin tidigare. Ett kvitto på att våra tankar tilltalar blivande husägare. Att bygga nytt är att förverkliga en livsdröm. Drömmen ser olika ut för olika människor och vägen dit kan variera. Mjöbäcksvillan är en husleverantör som tar olika behov på allvar. Oavsett om ni vill bygga huset på egen hand eller ha en leverantör som tar hand om allt.

Det är förnuftigt att bygga hus som svarar mot högt ställda krav på energieffektivitet och minsta möjliga miljöpåverkan. Att bygga hus med känsla är för oss lika med att ni som kund har möjlighet att påverka i princip allt som har med utformning och val att göra.Det är roligt och inspirerande att allt fler väljer att förverkliga sin dröm om nytt hem genom oss! Vår ambition är att förvalta det förtroendet på bästa sätt.