bygg nytt hus i expansiva allarp - såld

loading...

Nu finns chansen att förverkliga era drömmar om ett nytt hus i Allarp genom oss på HalmstadHus. I Allarp/Skummeslövsstrand är det gångavstånd till buss, tåg, förskola, läkarstation och Sveriges längsta sandstrand är alldeles i närheten. Vi har tagit fram ett förslag på husmodell till tomten med fast pris men önskar ni annan hustyp har ni ett brett sortiment från Mjöbäcksvillan att tillgå. Njut av fördelarna med att bygga nytt hus, bland annat låga drifts- och underhållskostnader, omfattande garantier och möjlighet att redan från början sätta er egen prägel på husets utseende! 

I priset XX kronor ingår: tomt, nyckelfärdigt hus First Choice 2.0 Classic  eller Modern samt byggherreavgifter enligt följande: anslutningsavgift för vatten och avlopp, anslutningsavgift för el-inkoppling, nybyggnadskarta, bygglovsavgift för hus + garage, utsättning av hus, arvode för kontrollansvarig, bygg-el under byggtid, hyra av bygg-elskåp under byggtid, anslutning av bygg-elskåp till elskåp, hyra av sopcontainer under byggtid, tömning av sopcontainer under byggtid, grovplanering av tomt med massor, anläggning av stenkista för hantering av dagvatten som ingår i huspris. Det ingår dessutom administration från Halmstad Hus av allt ovanstående.

Till tomten har ett förslag på husmodell tagits fram, ett First Choice 2-planshus. Tomten kan självklart bebyggas med andra hustyper om man önskar ett annat hus, exempelvis First Choice 1.0 classic á 137,7 m2. Det går även att bygga hus från Mjöbäcksvillans övriga sortiment som följer detaljplanens bestämmelser. Varmt välkomna att kontakta Calle Göransson på HalmstadHus direkt för mer information om olika hustyper. Ni når Calle på mail calle.goransson@halmstadhus.se eller på telefon 0733-104893.

First Choice 2-planshus är ett välplanerat och stilfullt hus för mindre tomter. Huset har ett rejält kök och vardagsrum tillsammans i en öppen och ljus planlösning. Tack vare att det är ett tvåplanshus, är det fullhöjd i alla delar av det övre planet, vilket ger mycket rymliga sovrum. Huset har en funktionell tvättstuga med plats för förvaring.

Vi välkomnas in i rymlig hall med klinkergolv som standard. Till höger från entrén sett hittar vi badrum och tvättstuga med groventré. Det helkaklade badrummet är välutrustat med handfat med kommod och spegel från Svedbergs, duschväggar av glas samt WC. I anslutning till badrummet finner vi tvättstuga med klinker på golvet, praktisk vask samt tvättmaskin och torktumlare från Siemens. 

Till vänster från entrén sett finner vi kök och vardagsrum i öppen planlösning. I vardagsrummet finns plats för braskamin vilken kan beställas som tillval i samband med husköpet. Vardagsrummet ger i övrigt gott om plats för soffa och tv för trevliga stunder med familj och vänner och utgång till framtida uteplats i bra solläge. Köket från Vedum är välutrustat och har gott om förvaring i både lådor och överskåp. Vitvarorna i form av ugn, microvågsugn, diskmaskin, spishäll, kylskåp och frys levereras av Siemens. På nedre plan finns även möjlighet att inreda ett extra sovrum i anslutning till vardagsrummet. I originalutförande levereras huset med öppet vardagsrum, men sovrummet kan väljas till som tillval. 

Vi tar trappan upp till övre plan och finner ett centrerat allrum med fyra sovrum och ett badrum i anslutning. Även här är det helkaklade badrummet välutrustat med handfat med kommod och spegel från Svedbergs, duschväggar i glas och WC. Förvaringsmöjligheterna på övre plan är goda, dels med tanke på klädkammaren i anslutning till det stora sovrumet men även i form av separata garderober i alla sovrum. 

Till konceptet First Choice ingår fria produktval enligt separat broschyr (se länk ovan). Detta innebär att ni som köpare själva kan välja utifrån katalogens produkter vilken kökslucka ni önskar, vilken bänkskiva ni önskar och så vidare. Det spelar ingen roll vad ni väljer från katalogen, allt har samma pris och ingår i huspriset. Detta gäller även vitvaror där ni själva väljer vitt eller rostfritt paket utan extra kostnad. Utöver produktvalen i katalogen kan tillval göras i form av utvändig målning, fristående köksö, kamin och garage. Huset har en hög standard redan från start men under byggprocessen får ni kontakt med elektriker, målare och plattsättare för att få möjligheten att göra personliga val utöver det som ingår i huspriset. Detta gäller till exempel placering av strömbrytare, val av tapeter/målning interiört samt val av kakel och klinker.

OBS huset kan även spegelvändas beroende på tomtens utformning och era önskemål. 


Tryck här för att läsa mer om husmodellen First Choice 2.0 Classic.

Tryck här för att läsa First Choice-katalogen.

Tryck här för att läsa Mjöbäcksvillans huvudkatalog. 

Varmt välkomna att kontakta oss för mer information! 
Calle Göransson, calle.goransson@halmstadhus.se , 0733-104893.