guldläge 250 meter från havet - sålt

I samarbete med Bostad&Co kan vi stolt presentera en fantastisk tomt i Steninge med havsutsikt och enbart några hundra meter till salta bad. Tomten ligger lugnt belägen på Glasbruksvägen 17 och från husets framtida uteplats njuter man av solen stora delar av dagen och ser solen gå ner i Kattegatt på kvällen. Steninge är ett populärt område som ständigt växer, just nu pågår exempelvis byggnationen av en ny skola som invigs i början av nästa år. 

Till tomten har vi ritat upp ett koncept med ett First Choice 1-planshus på 137,7 m² från Mjöbäcksvillan med 6 rum och kök. Husets planlösning passar såväl unga som gamla med sin öppna och ljusa planlösning. Husets ena del med tre sovrum och badrum passar perfekt för barn eller övernattande gäster. Husets andra del erbjuder större sovrum med badrum och walk-in closet i anslutning. Detta gör att huset känns avskilt, trots att det är byggt i ett plan. Från vardagsrummet går vi ut genom altandörren till framtida uteplats och trädgård i härligt solläge. Här kommer den nya ägaren njuta många timmar av solen och utsikten! 


Pris för koncept med First Choice 1-planshus: 4 700 000 :-
Pris för koncept med First Choice 1,5-planshus: 4 800 000 :-


I priset ingår tomt, nyckelfärdigt hus samt byggherrekostnader i form av följande: anslutningsavgift för VA, anslutningsavgift för el, nybyggnadskarta, bygglovsavgift för hus + carport/garage, utsättning av hus, arvode för kontrollansvarig, hyra av byggelskåp, byggel under byggtid, hyra och tömning av container under byggtid samt anläggning av stenkista för avledning av dagvatten. Administration av ovanstående ingår även i priset. Byggnationen sker med totalentreprenad och alla kostnader är fasta.

Varmt välkomna att kontakta oss för mer information! 
Calle Göransson, 0733-104893
calle.goransson@halmstadhus.se

Försäljningen sker i samarbete med Andreas "Ante" Nilsson på Bostad&Co. Vid frågor om tomten, kontakta Ante på telefon 073 149 95 01 alternativt ante@bostadco.se.


*Observera att ovanstående hus enbart är ett förslag och att placering av hus samt carport är preliminär.

Till tomten kan vi även erbjuda hus från vårt övriga katalogsortiment eller rita upp ert drömhus från grunden för att skapa ett unikt boende. Kontakta oss för vägledning*

loading...