två vackert belägna tomter i steninge -
OBS projektet är slutsålt

loading...

-- Projektet är slutsålt -- 

I samarbete med Bostad&Co kan vi nu glatt presentera två vackert belägna tomter på Klippekullevägen 12 i Steninge. Här erbjuds närhet till havet, Göstas Café och en fantastisk natur. Tomterna är vackert belägna med lummig baksida och i samband med försäljning kommer markarbeten genomföras för att få tomterna byggklara. Nu har ni chansen att förverkliga era drömmar med helt nytt boende till fast pris! Här flyttar ni in, finplanerar trädgård, anlägger uteplats och sätter er färg på huset, sedan är det dags att bjuda in nära och kära på inflyttningsfest!

Tomterna har en storlek om cirka 1183 kvm (tomt 1) respektive 1525 kvm (tomt 2). Till tomterna har två förslag på husmodeller från Mjöbäcksvillan tagits fram, First Choice 1-planshus och First Choice 1,5-planshus. Observera att uppritat förslag om hus- och garage/carportplacering är preliminära och kan förändras, bland annat med hänsyn till kommunens slutgiltiga bedömning. Det finns även möjlighet att välja andra husmodeller från vårt sortiment eller rita upp ert hus från grunden i samråd med våra arkitekter. Vi arbetar med fasta priser och i totalpriset är markarbeten för att få tomterna byggklara samt byggherreavgifter inkluderade. 

I totalpriset ingår tomt, nyckelfärdigt hus samt följande: anslutningsavgift till kommunalt vatten och avlopp (spillvatten och dricksvatten), anslutningsavgift för elinkoppling EON, nybyggnadskarta, bygglovsavgift för hus + carport, utsättning av hus, stenkista för hantering av dagvatten, arvode för kontrollansvarig, byggel under byggtid, hyra av byggelskåp under byggtid, anslutning av byggelskåp till elskåp, hyra av sopcontainer under byggtid, tömning av sopcontainer under byggtid, trädfällning för husets placering enligt uppritad husplacering, extra fyllnadsmaterial/grus för grund för husets placering, schaktning/sprängning för husets placering enligt uppritad husplacering, bortforsling av överblivna massor, eventuella massor som går att behålla grovplaneras på tomten. Det ingår dessutom administration av allt ovanstående. 

Läs First Choice-husens broschyr genom att klicka här. 
Läs vårt övriga hussortiments broschyr genom att klicka här. 

Läs mer i dokumenten nedan och varmt välkomna att kontakta oss för mer information och personlig visning! 
Calle Göransson, 0733-104893, calle.goransson@halmstadhus.se 

Försäljningen sker i samarbete med Ante Nilsson på Bostad&Co. Vid frågor om tomterna välkomna att kontakta Ante på 0731-499501 alternativt ante@bostadco.se.