två nya hus i trönninge
Båda tomterna är sålda


I barnvänliga Trönnninge med närhet till hav och salta bad kan vi nu erbjuda ett helhetskoncept för nybyggnation från Mjöbäcksvillan på en trevlig tomt på Annelundsvägen. Arkitektens husförslag till tomten är ett 1,5-planshus á 150 kvm. Uppritad husmodell är enbart ett förslag, det går även att välja andra husmodeller från Mjöbäcksvillans sortiment eller rita upp ert drömhus från grunden i samråd med vår arkitekt. 
 

loading...

Vad ingår i priset? .


I totalpriset XXingår: tomt, nyckelfärdigt hus First Choice 1.5 Classic samt byggherreavgifter enligt följande: anslutningsavgift vatten+avlopp, anslutningsavgift el, hyra av byggelskåp under byggtid, elförbrukning under byggtid, hyra av sopcontainer under byggtid, tömning av sopcontainer under byggtid, nybyggnadskarta, bygglovsavgift för hus + eventuellt garage, utsättning av hus, arvode för kontrollansvarig och markarbeten (se nedan specifikation för vad som ingår i markarbeten).

Vad ingår i markarbeten och hur överlämnas tomterna?
I totalpriset är det inräknat markarbeten för att bygga huset och övriga tomten lämnas grovplanerad. I markarbetena ingår:
• Extra fyllnadsmaterial för att bygga huset och hamna i rätt nivå i förhållande till gata.
• Överblivet material efter grundläggning grovplaneras på tomten. Eventuellt material som inte kan användas till grovplanering körs bort.
• Rivning av den gamla byggnaden som ligger på tomten.
• Borttagning av hela häcken utmed Annelundsvägen. Det finns även möjlighet att få delar av häcken kvarlämnad i befintligt skick om ni som köpare vill (dock så står häcken en bit in på tomten vilket gör att man tappar lite tomtyta om den behålls).
• Borttagning av häck och övriga buskar inne på tomterna. Om ni som köpare vill behålla häck, träd, buskar eller liknande som står på er tomt till framtida trädgård så går det bra under förutsättning att det inte hindrar husets placering. Ni har då en dialog direkt med markentreprenören om detta i samband med att han gör grunden till ert nya hus (gäller främst tomt nr 2). • I övrigt säljs tomten i befintligt skick och efter inflyttning ansvarar respektive tomtägare för att anlägga sin egen tomt med gräs, buskar, stenläggningar och liknande.

Läs mer om arkitektens husförslag under fliken First Choice-> 1,5-planshus->1,5 Classic och 1,5 Modern.


Varmt välkomna att kontakta oss för mer information!  
Calle Göransson, 0733-104893, calle.goransson@halmstadhus.se