nybyggnation på fyra byggklara tomter i ysby
Projektet är slutsålt

Vi kan nu stolt erbjuda en nybyggnation till ett svårslaget pris i Ysby utanför Laholm. Projektet genomförs i samarbete med Laholms Kommun, Handelsbanken Laholm, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Laholm samt Mjöbäcksvillan. Detta samarbete med välkända parter garanterar en trygg affär från början till slut. Efter över 20 lyckade år i Halmstad är vi glada att kunna expandera vår verksamhet och erbjuda högkvalitativa hus även i Laholm. I Ysby kan vi erbjuda fem generösa friköpta tomter med naturnära och lugnt läge, adress Yxåkersvägen 1, 3, 5 och 7. Tomtstorlekar mellan 1215-1240 m². 

Till området i Ysby har vi tillsammans med arkitekt på Mjöbäcksvillan tagit fram två förslag på hus som passar in på området, First Choice Compact (93,6 m²) och First Choice 1.0 Classic (137,7 m²). Båda husen är välplanerade och följer konceptet First Choice, en serie som Mjöbäcksvillan lanserade 2015 med tre olika husmodeller. Efter stor succé utökades år 2019 konceptet från 3 till hela 14 olika husmodeller. En stor fördel med konceptet är att husen har fria produktval enligt separat katalog vilket innebär att ni inte behöver oroa er för dyra tillval längre fram i processen när ni exempelvis väljer bänkskiva till köket, badrumsinredning och golv. Det finns förutom de fria produktvalen även möjlighet att mot extra kostnad välja tillval till huset i form av kamin, köksö, och garage/carport. Under byggprocessen får ni även kontakt med elektriker, målare och plattsättare för att få möjligheten att göra personliga val utöver det som ingår i huspriset. Detta gäller till exempel placering av strömbrytare, val av tapeter/målning interiört samt val av kakel och klinker. 

Totalpris för First Choice Compact 93,6 m²: 2 425 000 :-. Läs mer om huset genom att klicka här. 
Totalpris för First Choice 1.0 Classic 137,7 m²: 2 795 000 :-. Läs mer om huset genom att klicka här. 


I ovan priser ingår: tomt, nyckelfärdigt hus samt byggherreavgifter enligt följande: anslutningsavgift för vatten och avlopp, anslutningsavgift för elinkoppling, nybyggnadskarta, bygglovsavgift, utsättning av hus, stenkista för avledning av dagvatten, kontrollansvarig, byggel under byggtid, hyra av byggelskåp under byggtid, hyra av sopcontainer under byggtid, tömning av sopcontainer under byggtid, eventuellt extra fyllnadsmaterial för att bygga huset, grovplanerad tomt samt administration av allt ovanstående. 

Hustyperna ovan är enbart ett förslag till tomterna, vi kan även erbjuda andra hustyper. Se mer information om våra husmodeller i menyn ovan. Vi kan även erbjuda att med hjälp av arkitekt rita upp ert nya hus från grunden. 


Varmt välkomna att kontakta oss för mer information! 
Calle Göransson, 0733-104893, calle.goransson@halmstadhus.se 

 

loading...

Roller i projektet:

HalmstadHus - ansvar för försäljningen av nya hus, administration av byggherreavgifter och er kontaktperson under hela byggtiden. Kontaktperson Calle Göransson, 0733-104893, calle.goransson@halmstadhus.se

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Laholm - har tagit fram ett specialerbjudande om ni behöver sälja ert nuvarande boende i samband med köp av nytt hus på vårt projekt i Ysby. Kontaktperson Kent Lundgren, 0733-102901, kent.lundgren@lansfast.se. 

Handelsbanken Laholm - hjälper er med finansiering av ert nya hus i Ysby. Kontaktperson Pernilla Arsamandi. 

Mjöbäcksvillan - leverantör av hus till området i form av totalentreprenad. 

Laholms Kommun - markägare och därmed säljare av marken.