15 hus på ranagård

I samarbete med ByggSjögren & Bostad&Co


Ett hus kvar till salu - 14 sålda!
Först till kvarn och fast pris!

Efter succén på vårt projekt med 7 st kedjehus på Ranagård så kan vi nu presentera ett nytt spännande projekt med ytterligare 15 hus i Halmstads nya stadsdel Ranagård. Projektet är ett samarbete med välkända ByggSjögren, byggnationen utförs av HalmstadHus/Mjöbäcksvillan och försäljningen sker i samarbete med Bostad&Co. Vid framtagandet av området och husen har ByggSjögrens motto ”Kärleken att skapa och bygga något bestående till Halmstad och stadens utveckling är drivkraften” använts för att skapa ett område och hus som vi själva skulle vilja bo i. Resultatet har blivit 15 stycken välplanerade hus á 133 kvm på lagom stora och lättskötta tomter delvis angränsande mot grönområde. Ranagård ger närhet till havet, fin natur och golfbanor. Samtidigt nås Flygstadens butiker på bara några minuter och centrum på ytterliggare några minuter vilket gör läget helt optimalt. 

Husen byggs med hög standard från start. Till projektet har även ett specialanpassat produktvalsprogram tagits fram där ni får möjligheten att anpassa inredningen i ert nya hus efter eget tycke och smak. Alla produkter kommer från välkända varumärken & tillverkare, exempelvis kök från Vedum, badrumsinredning från Svedbergs, golv från Tarkett och vitvaror från Siemens. Inflyttning i projektet beräknas ske från hösten 2022, se detaljerad information om projektet i filer som finns uppladdade längst ner på sidan.

Uppdatering 2022-08-29:
Det finns nu endast ett hus kvar till salu i projektet. Det sista huset är beställt och kommer till tomten måndag vecka 38. Grundläggning är redan gjord. Huset är beställt med produktval enligt bifogad spec nedan. En del av produktvalen är redan nu låsta, främst de utvändiga valen (fönster, dörrar). Sista dag för att ändra produktval invändigt är fredag 2/9 2022. 

Kortfattad information


Ägandeform: friköpta tomter, äganderätt. Kedjehus/radhus.
Tomtstorlek: 276 m2
Husstorlek: 133,4 m2 boarea, 4 sovrum
Pris: 5 475 000 kr. I pris inkluderat tomt, nyckelfärdigt hus och övriga omkostnader.
Inflyttning: första inflyttning november 2022. Inflyttning hus 6 preliminärt vecka 16 2023. 
Entreprenadform: totalentreprenad 
Ventilation & uppvärmning: fjärrvärme med FTX-ventilation. Vattenburen golvvärme plan 1 och vattenburna radiatorer plan 2. 
Förrådsutrymme: isolerat separat förråd till varje hus
Parkering: i carport och/eller på uppfart. På tomt 1, 6 och 11 så sker parkering på uppfart eller i eventuell framtida pergola-lösning.
 

Hur går försäljningen till?

I juni 2021 har försäljning skett genom vårt interna intresseregister. Projektet publicerades på Hemnet och övriga plattformar i augusti 2021. Försäljning har skett löpande och i augusti 2022 finns ett hus kvar till salu på projektet. 

Calle Göransson, calle.goransson@halmstadhus.se, 0733-104893
Anders Göransson, anders.goransson@halmstadhus.se, 0733-106999
Andreas "Ante" Nilsson, 0731-499501, ante@bostadco.se

Dokument med detaljerad information om projektet