tomt på fint läge i oskarström
--- Projektet är sålt ---

Uppdatering: 

Projektet är sålt och vi tackar köpare för det stora förtroendet! Husleverans sker under hösten 2022 och står inflyttningsklart våren 2023. 

---------------------------------------------------

På naturskönt och vackert läge kan vi nu erbjuda en nybyggnation på Köpmansgatan 52 i Oskarström. Här planeras för ett nyckelfärdigt 1,5 planshus från Mjöbäcksvillan om 150 kvm. Huset erbjuder en rymlig och ljus planlösning med fyra sovrum, två badrum, praktisk tvättstuga samt kök och vardagsrum i öppen planlösning. 


Varmt välkomna att kontakta oss för mer information och för en personlig visning!


Vi välkomnas in i rymlig hall med klinkergolv som standard. Till höger från entrén sett hittar vi badrum, master bedroom samt tvättstuga med groventré. Det helkaklade badrummet är välutrustat med handfat med kommod och spegel från Svedbergs, duschväggar av glas samt WC. I anslutning till badrummet finner vi tvättstuga med klinker på golvet, praktisk vask samt tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Det stora sovrummet angränsar till tvättstugan och även till ett mindre sovrum/kontor. Här finns valmöjligheten att istället använda det mindre sovrummet/kontoret som walk-in closet för extra förvaringsmöjligheter.

Till vänster från entrén sett finner vi kök och vardagsrum i öppen planlösning. I vardagsrummet finns plats för braskamin vilken kan beställas som tillval i samband med husköpet. Vardagsrummet ger i övrigt gott om plats för soffa och tv för trevliga stunder med familj och vänner och utgång till framtida uteplats i bra solläge. Köket från Vedum är välutrustat och har gott om förvaring i både lådor och överskåp. Vitvarorna i form av ugn, microvågsugn, diskmaskin, spishäll, kylskåp och frys levereras av Siemens.
Vi tar trappan upp till övre plan och finner på höger sida ett större allrum, WC med dusch, klädkammare och två sovrum. Även här är badrummet välutrustat med handfat med kommod från Svedbergs, duschväggar i glas och WC. Förvaringsmöjligheterna på övre plan är goda, dels med tanke på klädkammaren men även med hänsyn till kattvindarna.

Huset har en hög standard redan från start men under byggprocessen får ni kontakt med elektriker, målare och plattsättare för att få möjligheten att göra personliga val utöver det som ingår i huspriset. Detta gäller till exempel placering av strömbrytare, val av tapeter/målning interiört samt val av kakel och klinker.

 


Totalpris: XX kr. I detta ingår: tomt, nyckelfärdigt hus First Choice 1,5 Classic eller Modern samt byggherreavgifter enligt följande: anslutningsavgift för vatten och avlopp, anslutningsavgift för elinkoppling, nybyggnadskarta, bygglov, arvode för kontrollansvarig, byggel under byggtid, hyra av byggskåp under byggtid, hyra av sopcontainer under byggtid, tömning av sopcontainer under byggtid och markarbeten enligt bifogade marksektioner. Markentreprenören har räknat med en släntning för att fånga upp tomtens höjdskillnader. Detaljer kring markarbetenas omfattning regleras i kontrakt direkt med HalmstadHus. För mer information kontakta Calle Göransson på 0733-104893.

Försäljningen sker med en så kallad bygglovsklausul, det vill säga att köpet gäller under förutsättning att bygglov beviljas för uppritat husförslag enligt bifogad husplacering och marksektioner. Tillträde och slutbetalning av tomt sker vid godkänt bygglov.

Nuvarande ägare (boende på Möllevägen 7) kommer behålla nyttjanderätt till en del av norra tomten för parkering, se bifogad tomtskiss samt drönarbild för utformning. Ytan som omfattas är idag asfalterad.

Till tomten har ett förslag på husmodell tagits fram. Tomten kan självklart bebyggas med andra hustyper från Mjöbäcksvillans sortiment som följer detaljplanens bestämmelser.


Varmt välkomna att kontakta Calle Göransson på HalmstadHus direkt för mer information om olika hustyper. Ni når Calle på mail calle.goransson@halmstadhus.se eller på telefon 0733-104893.

Läs First Choice katalogen på följande länk: https://issuu.com/mjobacksvillan/docs/dc_standard_tillval_2018_isuu?e=32258345/67582472

Läs Mjöbäcksvillans huvudkatalog på följande länk: https://issuu.com/mjobacksvillan/docs/mjobacksvillan_katalog_2018?e=32258345/61024833